Blagovna znamka Orgran
Zakaj izbrati Orgran?

Izdelki Orgran so brez glutena, brez pšenice, brez mleka, brez jajc, brez kvasa in so primerni za vegane.

Orgranov obsežen asortiman omogoča enostavno uživanje v uravnoteženi dieti s hrano, ki je poznana po njeni čistosti, prehranski raznolikosti in odličnem okusu.

Orgranov ugled, kot inovativnega in zaupanja vrednega izdelovalca hranljivih, naravnih in brezglutenskih živil, prikazuje predanost boljšemu zdravju in dobremu počutju.

 


Vsi pridobijo.

Za mnoge Orgran pomeni zaupanje.

Ljudje s celiakijo, diabetiki, vegetarijanci in vegani skupaj s tistimi, ki trpijo za sindromom razdražljivega črevesja, alergijami in intolerancami, se zanašajo, da bo Orgran izdeloval naravna živila.

Izdelki Orgran so brez umetnih barvil, arom in konzervansov.

Orgran izdeluje obsežen nabor naravnih brezglutenskih živil in jih ponuja v več kot 50 državah po svetu.

Izdelki Orgran so certificirani pod standardi Allergen Free International (A.F.I.), kateri zagotavljajo, da so živila izdelana pod strogimi proizvodnimi pogoji, zagotavljajo neoporečnost izdelka, brez navzkrižnega onesnaženja običajnih prehranskih alergenov kot so gluten, mleko in živalski proizvodi.

Orgran je ena od redkih tovarn na svetu popolnoma posvečena razvoju in izdelavi zdrave, hranljive brezglutenske hrane.

V današnji družbi se potrošniki vedno bolj zavedajo pomena diete, ki je zdrava, hranljiva in po meri posameznika. Izdelki Orgran so bili razviti z mislijo na vas na podlagi naravnih sestavin in za ljudi, ki zahtevajo bolj zdrav način življenja.

Pregleden okvir na embalaži izdelka pomaga pri lažji izbiri. Za ljudi na posebnih dietah je enostavna in udobna izbira brez pregledovanja zapletenih seznamov sestavin.

Dieta brez glutena ni nujno tudi dieta brez okusov. Po svetu se ljudje zanašajo na Orgran, da bodo z izdelki brez glutena pripomogli k večjemu notranjemu zdravju. Obširen asortiman pomeni, da si lahko pripravijo priboljšek in ga tudi pojedo.

Ta hrana je lažje prebavljiva v primerjavi z izdelki iz pšenice in je vsa brez pšenice, brez mleka, brez jajc in primerna za vegane. Je v pomoč potrošnikom, da uživajo v hranljivih in pristnih živilih, ki hkrati ne vsebujejo potencialnih alergenov in brez potrebe po razvozlavanju označb na embalaži.