Pravno obvestilo

Uporaba piškotkov

Spletna stran trgovina.orgran.si uporablja piškotke.

S piškotki vas osebno ne identificiramo. Uporabljamo jih samo za boljše delovanje spletne trgovine.

Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da spletno mesto trgovina.orgran.si nastavi piškotke na vaši napravi.

Kaj so piškotki?

Piškotki (cookies) so pomembno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in željami posameznega spletnega uporabnika. Razlogi za uporabo piškotkov izhajajo iz njihovih lastnosti, ena izmed njih je shranjevanje podatkov o stanju posamezne spletne strani), piškotki pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju statistik, saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. S pomočjo piškotkov lahko upravljavec spletne strani oceni učinkovitost zasnove svoje spletne strani.


Zakaj naša spletna stran uporablja piškotke?

Glavni namen piškotka je, da (našemu) spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku (naše) spletne strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe. Interakcija med uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša, uporabniku prijaznejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove želje in izkušnje, s tem je uporabniku ob ponovnem obisku prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je tako bolj učinkovito in prijetno.

Avtorske pravice

Koncept in izvedba:

Spletno trgovino Orgran zdravje & prehrana je pripravilo podjetje Impuls, Domžale, d.o.o.. Deluje na platformi Prestashop Shopping Cart Software.